Bemutatkozás

Üdvözöljük az Advocatio Reorganizációs és Felszámoló Kft. honlapján!

Aki szívesebben használja a német vagy az angol nyelvet, az honlapunkat ezen a két idegen nyelven is olvashatja.
Az Advocatio Reorganizációs és Felszámoló Kft. a Törvényszékek által kijelölt ügyekben jár el felszámolóként, végelszámolóként, vagyonfelügyelőként. Mint nevünkből is kitűnik, a jogszabályok szabta keretek között kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk lefolytatott eljárásokban lehetőleg reorganizáljuk az adós vállalkozásokat. Szeretnénk, ha minél kevesebb vállalkozás, munkahely szűnne meg. A csapatunkat alkotó számos, különböző területre szakosodott munkatársnak köszönhetően az általunk folytatott eljárásokat magas szakmai színvonalon, operatívan és rapid módon tudjuk lefolytatni.

Ha részletesebben meg kíván ismerkedni tevékenységünkkel, kattintson a Tevékenységeink fülre.
Az adós gazdálkodó szervezetek vezetőit érintő legfontosabb kötelezettségekről a Tájékoztatás fül alatt olvashatnak.
Ha a közreműködésünkkel folyó eljárások adataival kapcsolatban szeretne valamit megtudni, kattintson az Eljárások fülre.
Ha az általunk folytatott eljárások valamelyikében bármilyen okból érintett, kérjük,feltétlenül kattintson a Felhívások fülre.
Ha munkánkkal kapcsolatban szeretne visszajelzést küldeni, esetleg munkánkkal kapcsolatban panaszt tenni, kattintson a Visszajelzés fülre.
Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, kérjük, kattintson a Kapcsolat fülre, ahol elérhetőségeink megismerésén kívül – egyszerű módon – emailban is felveheti velünk a kapcsolatot.Ha bármiben segítségére lehetünk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üdvözlettel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advocatio Kft.
Quaiser-Mike Judit
ügyvezető

Elérhetőségek

Advocatio Reorganizációs és Felszámoló Kft.

1014 Budapest,
Országház u. 5.
Telefon:
+36-1/201-0388
E-mail:
felszamolas@advocatio.hu
Advocatio Reorganizációs és Felszámoló Kft. - MagyarAdvocatio Reorganizációs és Felszámoló Kft. - NémetAdvocatio Reorganizációs és Felszámoló Kft. - Angol